Om ossNor Teknikk AS 

Smart Repair Skadesenter


Stiftet i 2001, og har arbeidet med private, bilforhandlere og bilklubber i de årene som har gått. Med alle de årene i bransjen til nå, er Nor Teknikk AS kommet for å bli for våre kunder.

Erfaringer fra biloppretting og lakkering er vesentlige lodd og ta med seg videre i denne bransjen.


I 2006 ble Nor Teknikk AS kåret til en av landets gasellebdrifter, og dette er vi stolte over. Det er en fornøyelse å se at vi blir så godt mottatt i alle distrikter vi har opparbeidet.Nor Teknikk Harstad AS


Stiftet i 2012, og opplæring for denne avdelingen har gitt gevinster allerede. Fornøyde kunder venter på oppdrag og vi vil gjøre vårt beste for hver av de.


Daniel er tidligere biloppretter og lakkerer, og har forstått at denne teknikken vil bli hans levevei fremover. Vi sikter fremover sammen og vil prøve å gi så mange som mulig, muligheten til et rimeligere alternativ. Både pris og tidsbesparelser ligger i det.


Vi vil med det ønske alle velkommen til å bli kjendt med oss, kanskje det vil lønne seg.


Priser:


Når det gjelder å prise våre jobber, vil det være best om vi får se hva det dreier seg om før vi kan gi noen pris på reparasjoner. Men generelt har vi faste takster på liggende flater og likeledes på liggende flater. Grunnen er at det vil være forskjellig oppgave og ta en takskade kontra en sideskade, det henger sammen med demontering/ monterings arbeid for å komme til skadene som skal repareres. Denne skaden ble rimelig for kunden.

Bildekor er en ekstra kostnad, det slapp denne kunden å

tenke på.

Bil entusiaster som har slike biler som dette

med original lakk, vil

i det lengste slippe fargeforskjeller.

Gode gamle årganger har fått en større verdi når de kan fremstå som denne flotte bilen.

Verkstedbilene er på oppdrag hele tiden,

ring og avtal tid og sted, så vil vi prøve og

gjøre det beste for at du skal bli fornøyd.

OneWeb 2012 © Copyright